Ipak su se "poigrali" sa nama - a nije ples

>> петак, 29. јануар 2010.

     Kao ogorčeni protivnik vakcinacije, kao jedan od glavnih urlatora (i ovde i svuda) da nas ne špricaju kao stoku - jednostavno, mora da reknem, nek košta šta košta:


Ništa ovde nije slovna, niti greška u mislima:

     Utakmica "Antiprotivni" (95% naroda) VS. "Igličari" (Vlas' po razne države i onih 5% što mislU da su mnogo pametni) se izgleda privodi kraju... Još je samo malo ostalo (ruku na srce, ipak nije još 100% gotovo - još je zima, a i sa centrima moći se nikad ne zna), mada je protivnik već grogiran i teško da može nešto bitnije da učini... Pri trenutnom rezultatu 2:1 obeznađeni navijači "igličara" svuda po svetu razočarano napuštaju arenu i rasprodaju bud zašto svoje SKUPO PLAĆENE "bockajuće" ulaznice... A rezultat se kretao ovako:

- 1:0, Na samom otvaranju meča "antiprotivni" su kao 95% nadmoćni postili pogodak (rekli kategorično "NE")
- 1:1, Na žalost, kako i "ćorava koka zrno kljucne", tako su "igličari" ipak nadve-natri "ubutali" pogodak (ipak kupili špriceve)
- 2:1, Pošto je po svoj prilici pandemija junački popušila (što je svako iole pametan mogao i da pretpostavi, ukoliko ju je uopšte i bilo?!?!), to ispada da su "igličari" sami sebi dali autogol...

     Na veliku žalost ogromne većine, i pored povoljnog rezultata od 2:1, "Antiprotivni" i njihovi navijači su veoma, veoma besni... A ima i zašto:

1) Date su za kupovinu zajedničke pare poreskih obveznika, upravo u odnosu snaga 95%:5% (i pored žestokog NE)

2) Sad će opet pare da se daju (upravo u istom odnosu), da se taj "svinjac" rasčisti i bocke unište... A to ne ide baš tako lako, to je čvrst toksičan otpad, bla-bla...

     Kako su to ipak svojevrsne "svinjarije", onda (što kaže onaj vic) "ipak moramo da ih malo ĐI-ĐI"... Ko za taj vic nije čuo, pa mu nije ni jasno šta tu treba da se radi, sigurno je čuo za čuvenu rečenicu na srpskom u Van Damovom filmu "Lion Heart", parafraziram:

"Prvo ćemo da ih bijemo, posle ćemo..."

Zato što ne damo (više) da nas ... - i to u zdrav pamet... Malo li su već i do sada...

--------------------------------------------------------------------
Pandemije kao da i nije bilo

"U Srbiji je do sada novi grip preležalo samo 6,2 odsto stanovništva, odnosno oko 450.000 građana. Pretpostavlja se da je još 1,5 odsto bilo zaraženo, ali da nije imalo nikakve simptome. Po ovim podacima, lako se da zaključiti da pandemija nije bila ni blizu onog najgoreg scenarija koji su predviđali epidemiolozi. Prema najcrnjem scenariju jesenas je predviđeno da će oko dva i po miliona oboleti, da će oko 20.000 ljudi morati zbog toga na bolničko lečenje i da će biti oko 500 smrtnih slučajeva..."


     Komentar na članak: Čak i u svom porazu lažu u ciframa... Žestoko lažu... Čim zinu... Čak i ovako kazano, ispada da je svaki 15-i od nas preležao svinjče... Znate li u svojoj okolini da je to tako bilo?

Ko je za dimljenu vešalicu?

0 коментара:

Постави коментар

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP